The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Page 4 of 22 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 61 to 80 of 437
  1. #61
    Join Date
    Feb. 3, 2000
    Location
    Nokesville, VA
    Posts
    35,139

    Default

    Quote Originally Posted by Moderator 3 View Post
    Click on 'Settings' on the top left in the navigation bar to get to the User Control Panel.

    That will also get you to Notifications (i.e., new PMs).

    Forum Jump is now 'Quick Navigation', in a box under the page #s, with the same drop-down menu.
    I clicked on settings and went to my in box. There were no new PMs.

    I clicked on the teeny tiny arrow to the right of "Notifications:2", and it said something about "helpful" and then strings of numbers.

    After that , the "2" went away, and I could not get back to it to try to figure out what it meant.
    Janet

    chief feeder and mucker for Music, Spy, Belle and Tiara. Someone else is now feeding and mucking for Chief and Brain (both foxhunting now).



  2. #62
    Join Date
    Jul. 5, 2007
    Location
    Beside Myself ~ Western NY
    Posts
    6,775

    Thumbs up

    It's actually interesting reading all the things that people are having issues over. I've learned a few things. Probably nothing that will change my old habits though.

    note to the Admins: If at any point today you get weary of complaints and critiques, just think... If you reverted back to one of the old tried and true formats that has previously been left behind (to the tune of just as much kicking and screaming) there would be complaints about THAT too


    1 members found this post helpful.

  3. #63
    Join Date
    Oct. 26, 2005
    Posts
    1,672

    Default

    The "Post Reply" button at the bottom of the thread is not working for me (using Firefox). I'm writing this with the "quick reply" box at the bottom of the page.

    I quite like the auto-save function, and the appreciate option!

    I do wish you could make the font bigger in the posts. And, I liked the subtle elegance of the "unread threads" appearing in bold instead of angry red. I've only been on the forum for about 15 minutes since the new launch so I'm sure I'll develop more likes/dislikes as the hours progress.



  4. #64
    Join Date
    Mar. 6, 2002
    Location
    Oregon
    Posts
    5,805

    Default

    Add me to the list of those experiencing physical discomfort from the new colors/layout. I've been reading for a few minutes and I can already feel the beginnings of a migraine and that vertigo-esque crosseyed dizzy spell thing.

    I can deal with the new navigation quirks, but getting a migraine every time I visit is going to drive me away in a hurry.
    What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what
    lies with in us. - Emerson


    2 members found this post helpful.

  5. #65
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    12,129

    Default

    Quote Originally Posted by yaya View Post
    ETA-well, after trying unsuccessfully many times before posting this, now it seems to be working.
    So glad I am not the only one this happens to.



  6. #66
    Join Date
    Apr. 25, 2000
    Posts
    8,949

    Default

    The font on Announcements on the home page is normal sized for me, but all of the other forums are super mini-sized...



  7. #67
    Join Date
    Jan. 28, 2002
    Location
    Alberta, Canada
    Posts
    4,596

    Default

    As a premium member, when I try and include photos in my posts like it used to be, the photos now just show up as a text link and they aren't working The only reason I maintain a premium membership is so I can include photos, along with the little thumbnails, right in my posts.

    As someone with great eyesight, I'm also finding the small font and red fonts incredibly hard to read and have already started getting a headache just 5 minutes into the site.

    LOVE the like/hate buttons.

    Just as an FYI, the top menu with Settings, FAQ, etc. is way off to the right on my computer.
    www.DaventryEquestrian.com
    Home of Welsh Pony, ISR/Oldenburg & RPSI pony stallions Daventry's Power Play, Goldhills Brandysnap LOM & Alvesta Picasso
    Also home to www.EquineAppraisers.com


    2 members found this post helpful.

  8. #68
    Join Date
    Sep. 13, 2002
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    4,995

    Default

    Dislike the red as well. First thing I noticed when logging on this morning.

    Hate the thumbs. I don't "do" Facebook and don't appreciate its influence at all.

    Impressed, however, that the update went on as planned last night and the forums were up and running this morning as promised. Even with all the Sandy disruptions!



  9. #69
    Join Date
    Mar. 24, 2010
    Location
    Tucson
    Posts
    6,021

    Default

    The Chronicle Forums link used to take you to a listing of all forums, and the Forum link took you just to those in the "Discussion Forums" section. Now if you right click the "Chronicle Forums" link to open in a new tab you get a blank page (aka, it doesn't work) and the "Forum" link takes you to what used to be Chronicle Forums. Doesn't really bother me one way or another, but if it's a bug I thought you'd want to know.

    I just found the back button not working due to some sort of ad or something. It had about 50 repetitions of the url:
    http://view.atdmt.com/AVE/iview/3703526
    (Which doesn't work)
    My horse is a dressage diva so I don't have to be.

    Quote Originally Posted by katarine
    If you have a fat gay horse that likes Parelli, you're really screwed



  10. #70
    Join Date
    Sep. 13, 2002
    Location
    Pacific Northwest
    Posts
    4,995

    Default

    A weird thing I ran into. Viewing my profile, I clicked the "view latest posts" (or whatever it says that resembles this) and it shows my post above from today, then all these others from 2007 and prior. Nothing in between? Bizarre.



  11. #71
    Join Date
    Jul. 27, 2005
    Location
    Chapel Hill, NC
    Posts
    3,243

    Default

    Quote Originally Posted by Daventry View Post
    As a premium member, when I try and include photos in my posts like it used to be, the photos now just show up as a text link and they aren't working The only reason I maintain a premium membership is so I can include photos, along with the little thumbnails, right in my posts.

    As someone with great eyesight, I'm also finding the small font and red fonts incredibly hard to read and have already started getting a headache just 5 minutes into the site.

    LOVE the like/hate buttons.

    Just as an FYI, the top menu with Settings, FAQ, etc. is way off to the right on my computer.
    I am having the same issues when i tried to include pictures in my post. Hope they can get that fixed.
    Worth A Shot Farm
    Finding the horse of your dreams, is always Worth A Shot!
    Visit our Website
    Join us on Facebook
    Watch us on Youtube



  12. #72
    Join Date
    Jan. 25, 2011
    Location
    Southern Pines, NC
    Posts
    2,336

    Default

    Not liking the red font too well... Did our font used to be larger or something? I feel like the new text is smaller.
    I've heard there's more to life than an FEI tent and hotel rooms, so I'm trying it.


    1 members found this post helpful.

  13. #73
    Join Date
    Jan. 16, 2007
    Posts
    2,169

    Default

    All pages loading slowly and jerkily. Just feels like there's something wrong in the back end, as Belg noted.

    On edit: Also, in Firefox, the columns are cut off on the right in the forum view.



  14. #74
    Join Date
    Mar. 16, 2000
    Location
    Chatham, NY USA
    Posts
    4,100

    Thumbs down REALLY NOT IN LOVE with this new look

    Squished forum
    Dratted insistent truck ad - (understand advertising $$$ - but couldn't it just show ONCE - not pop up or stay up forever?)
    NO preview of post when you hover over title (someone told me to hover over the envelope now - OK, that'll work!) ACTUALLY, now I can see the preview hovering over the topic, as I could previously

    PLUS back arrow doesn't work (peculiar to this site, as others are all fine) AND NOW they work. gremlins.....

    Thanks for providing these forums - they're great fun, educational, and good for keeping up with folks!

    BLEAH.
    Carol
    Last edited by ccoronios; Oct. 30, 2012 at 01:23 PM. Reason: found that back arrow now works, as does preview by hovering over title of post
    www.ayliprod.com
    Equine Photography in the Northeast



  15. #75
    Join Date
    Jan. 5, 2010
    Posts
    2,152

    Default

    Icons for replied-to post should be the same size as icons for an unread post visually. The double-sized icons kinda look like toys-r-us-ish; I think it overly distracting; simple resize to the other pixel count shouldn't be too difficult.

    I'd also pop an extra pixel or two into the menu-bar seperators. It's "barely" visible and my eyes are pretty good.
    .. others may not see it at all.
    Nudging "Almost Heaven" a little closer still...
    http://www.wvhorsetrainer.com



  16. #76
    Join Date
    Oct. 29, 2007
    Location
    SE Pennsylvania
    Posts
    1,042

    Default

    I'll add my input.
    1. Everything seems squashed
    2. I find it VERY hard to read the page numbers when you are on any particular forum's homepage. They are in red for me..is there a way to change that?
    3. I REALLY hate the huge notepad thing that is next to each topic that tells you if you've posted in it or not. It used to be really small but now takes up A LOT of room.
    Michigan State University College of Veterinary Medicine - Class of 2014

    Chance Encounter
    RIP Tall Tales



  17. #77
    Join Date
    Jan. 5, 2010
    Posts
    2,152

    Default

    I think they eye strain may be the grey level in the default. It's kind of whitewashed...

    "quick navigation" barely visible.
    Nudging "Almost Heaven" a little closer still...
    http://www.wvhorsetrainer.com



  18. #78
    Join Date
    Nov. 4, 2003
    Location
    Sanger, TX, USA
    Posts
    4,894

    Default

    Please enlarge the print back to the old format. Pretty please!



  19. #79
    Join Date
    Apr. 9, 2008
    Posts
    1,232

    Default

    Quote Originally Posted by MelantheLLC View Post
    All pages loading slowly and jerkily. Just feels like there's something wrong in the back end, as Belg noted.

    On edit: Also, in Firefox, the columns are cut off on the right in the forum view.
    Ditto....Using Firefox here and the ads take up about 1/3 of my screen on the right hand side.

    I seem to have lost the "Navigation" dropdown.....was looking to go to another forum.



  20. #80
    Join Date
    Aug. 2, 2010
    Posts
    385

    Default

    I appreciate this forum a lot and know I'll get used to the changes and appreciate many of them. One wish is to not have to use the navigation drop-down menu every time you want to move to a new thread in the same forum. It used to be that the forum you were in would be at the top of the menu and you just hit "go." Now you have to search through all the forums in the menu and select it.


    4 members found this post helpful.

Similar Threads

  1. Classic Format P 3 Day
    By horsecents in forum Eventing
    Replies: 39
    Last Post: Sep. 12, 2012, 09:27 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: Nov. 29, 2011, 03:49 PM
  3. Long format why did it go away?
    By ivy62 in forum Eventing
    Replies: 47
    Last Post: Jan. 30, 2011, 10:46 AM
  4. Hoof issues = nutrition issues?
    By JCS in forum Horse Care
    Replies: 15
    Last Post: Aug. 26, 2010, 11:05 AM
  5. Long format and the non-TB
    By flypony74 in forum Eventing
    Replies: 18
    Last Post: Dec. 3, 2008, 11:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness