The Chronicle of the Horse
MagazineNewsHorse SportsHorse CareCOTH StoreVoicesThe Chronicle UntackedDirectoriesMarketplaceDates & Results
 
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 20 of 69
  1. #1
    Join Date
    Dec. 11, 2005
    Location
    Southern California - Hemet
    Posts
    1,731

    Default Odd Message at Top of Screen

    Okay, I just clicked on my bookmark link for COTH and I have the following message in a pink box on my screen:

    Sorry, you can only use your validation link once for security reasons.

    Otherwise, everything seems to working okay, but this message will not go away. Sorry to give you another bug to work on.



  2. #2
    Join Date
    Aug. 12, 2001
    Location
    Trailer Trash Ammy!
    Posts
    19,520

    Default

    Yep, getting the same, even w/ browser refresh.
    "The standard you walk by is the standard you accept."--Lt. Gen. David Morrison, Austalian Army Chief



  3. #3
    Join Date
    Oct. 28, 2009
    Location
    New Zealand
    Posts
    543

    Default

    Me too.

    I've also had the Sign in, Register, Search, Careers links etc underneath each other against the left of the ... blue/white bit of the COTH forums for a couple of days. Search box stretches the entire width of the COTH banner. Small pic of the COTH magazine partially covering the error message. All look out of place.



  4. #4
    Join Date
    Dec. 11, 2005
    Location
    Southern California - Hemet
    Posts
    1,731

    Default

    I am glad to know it's not just me. I've been getting some of the other things Kalidascope mentions, too.



  5. #5
    Join Date
    Apr. 9, 2008
    Posts
    1,341

    Default

    Me three.....



  6. #6
    Join Date
    Mar. 26, 2005
    Location
    Back to Normal.. or as close as I'll ever get
    Posts
    9,712

    Default

    {2dogs raises hand}
    Got it here too - just noticed it this morning.

    Mods?
    *friend of bar.ka*RIP all my lovely boys, gone too soon:
    Steppin' Out 1988-2004
    Hey Vern! 1982-2009
    Cash's Bay Threat 1994-2009



  7. #7
    Join Date
    Feb. 24, 2010
    Posts
    547

    Default

    Quote Originally Posted by laskiblue View Post
    I am glad to know it's not just me. I've been getting some of the other things Kalidascope mentions, too.
    Thanks for this thread. I would have thought it was my computer!



  8. #8
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    12,965

    Default

    Glad it is not something I did wrong. (Or maybe it something we all did wrong...eeek.) Another person with the same message.


    ETA - I am using Firefox.
    Last edited by trubandloki; Jul. 26, 2012 at 09:32 AM.



  9. #9
    Join Date
    May. 11, 2009
    Location
    Dairyville USA
    Posts
    2,979

    Default

    Quote Originally Posted by kalidascope View Post
    Me too.

    I've also had the Sign in, Register, Search, Careers links etc underneath each other against the left of the ... blue/white bit of the COTH forums for a couple of days. Search box stretches the entire width of the COTH banner. Small pic of the COTH magazine partially covering the error message. All look out of place.
    I had this (just figured it was something with my NoScript) for a while, then today it fixed itself, shortly thereafter I cleared my cache and immediately after that I got the validation message thing. Browsing/searching etc working as intended though.
    Michael: Seems the people who burned me want me for a job.
    Sam: A job? Does it pay?
    Michael: Nah, it's more of a "we'll kill you if you don't do it" type of thing.
    Sam: Oh. I've never liked those.



  10. #10
    Join Date
    Jul. 19, 2003
    Location
    Aiken SC
    Posts
    557

    Default

    Me four, but I to computer stupid to know what clearing my cashe means.....

    Hopefully a mod will see this and chime in...............



  11. #11
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,099

    Default

    I thought the problem with the menu bar items shifting to the left of the screen may have resolved itself, as I was seeing it yesterday and then not, but apparently not. I'm also seeing the "validation link" message at the top of the screen, so we'll bring in the tech crew to see what's brewing.

    Thanks so much!
    Mod 1



  12. #12
    Join Date
    Nov. 16, 2004
    Location
    NE Indiana
    Posts
    5,530

    Default

    I posted on the other thread but I'm getting the same message - but only when using Safari, not Chrome.



  13. #13
    Join Date
    Dec. 3, 2011
    Location
    SE PA
    Posts
    143

    Default

    I see the validation link message as well. I've also had some HTML issues, although they seem to be fixed at the moment.

    I'm using Safari...haven't tried on another server.



  14. #14
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,099

    Default

    Please feel free to report in with what browser/version you're using if you're experiencing this issue. I'm on Safari as well, as are a couple of the other users on this thread. That type of info can be helpful for the tech folks as they research the issue.

    Thanks again!
    Mod 1



  15. #15
    Join Date
    Dec. 19, 2008
    Location
    Where The Snow Flies
    Posts
    2,601

    Default

    I'm getting it on IE7 and on Chrome. Tried logging out and logging back in on both and refresh but no dice.



  16. #16
    Join Date
    Dec. 25, 2006
    Location
    Overland, MO
    Posts
    1,407

    Default

    I'm using Firefox and getting that odd message, too.



  17. #17
    Join Date
    Jul. 19, 2003
    Location
    Aiken SC
    Posts
    557

    Default

    Firefox. Tried logging in and out, refresh etc, no dice. Still there



  18. #18
    Join Date
    Dec. 12, 2007
    Posts
    4,099

    Default

    It's gone for me now. How about y'all?
    Last edited by Moderator 1; Jul. 26, 2012 at 12:45 PM. Reason: inability to spell



  19. #19
    Join Date
    Sep. 2, 2005
    Location
    Upstate NY
    Posts
    12,965

    Default

    All better, thank you!



  20. #20
    Join Date
    Dec. 11, 2005
    Location
    Southern California - Hemet
    Posts
    1,731

    Default

    Everything's back to normal here, too. Thanks for getting it fixed so fast!



Similar Threads

  1. Pop-Up Ads at Bottom of Screen
    By pluvinel in forum Help Forum
    Replies: 141
    Last Post: Nov. 12, 2012, 07:42 PM
  2. Replies: 25
    Last Post: Oct. 29, 2012, 01:35 PM
  3. SPY SIGNAL X YELLOW SCREEN
    By starlet1 in forum Hunter/Jumper
    Replies: 2
    Last Post: Jul. 14, 2011, 01:59 PM
  4. What breed of horse is that? (Right of screen)
    By Alter Already! in forum Off Course
    Replies: 46
    Last Post: Jan. 20, 2011, 05:14 PM
  5. Who is the REAL you behind the screen name.
    By TheBigLady in forum Hunter/Jumper
    Replies: 118
    Last Post: Nov. 5, 2004, 01:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
randomness